NovaHestia Renkum - Persoonlijke Begeleiding en Carrièreplanning  

Persoonlijke Begeleiding en Carrièreplanning

Doelgroepen

Werknemers en particulieren

Goed functioneren in je werk en je privé-situatie, een helder beeld hebben van je mogelijkheden en greep hebben op je eigen toekomst. Dat zijn zaken waarbij NovaHestia je kan begeleiden.

Vanuit een gezonde situatie kunnen onze professionals assistentie bieden bij het bepalen van keuzes en richtingen. Maar ook als je bent vastgelopen in je werk of klachten hebt die kunnen variëren van verminderde energie en motivatie, tot lusteloosheid, angst, depressie, stress en burn-out, biedt NovaHestia oplossingen.

 


Vaak is het nodig in te zoomen op de details, voordat je tot een helder totaalbeeld kunt komen.

 

Persoonlijke begeleiding op maat

De persoonlijke begeleiding van NovaHestia is altijd op maat. We beginnen met een oriënterend gesprek gevolgd door een intake. Vaak kunnen we al tijdens de eerste afspraak een persoonlijk begeleidingstraject op maat voorstellen. In de loop van de begeleiding kunnen we altijd wijzigingen of aanvullingen voorstellen.

 

Praktische doelen

De doelen van een persoonlijk begeleidingstraject zijn altijd praktisch, gericht op het vergroten van zelfinzicht en greep op de eigen situatie. De begeleidingtrajecten zijn doorgaans van korte duur.

 

| omhoog |