NovaHestia Renkum - Persoonlijke Begeleiding en Carrièreplanning  

Persoonlijke Begeleiding en Carrièreplanning

Carrièreplanning

Carrièreplanning is een doelgericht proces, waarbij je je oriënteert op een nieuwe koers in je loopbaan. De aanleiding kan voortkomen uit een eigen wens of verhoogd inzicht in je drijfveren - bijvoorbeeld ontstaan tijdens een loopbaanbegeleiding of ander begeleidingstraject. Maar het kan ook een aanleiding buiten jou om zijn: bijvoorbeeld een outplacement, waardoor je gedwongen wordt je te herbezinnen op je carrière.

In beide gevallen omvat de carrièreplanning meerdere fasen:

  • Een grondige analyse van je drijfveren en kwaliteiten, door middel van een op maat gesneden begeleidingstraject, waarbij de counselor van NovaHestia kan putten uit een breed arsenaal modules en methodieken.
  • Arbeidsmarktoriëntatie: je krijgt meer inzicht in je realistische toekomstmogelijkheden en beperkingen in relatie tot de actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
  • Sollicitatietraining, klik hier voor meer informatie over deze module.

Vaak is een korte begeleiding van 6 tot 8 consultafspraken al voldoende om helderheid te hebben over je toekomstperspectief.

Ook voor werkgevers is het van het grootste belang dat hun medewerkers werk doen dat optimaal aansluit bij hun mogelijkheden en interesses, omdat dit een voorwaarde is om de doelstellingen van de organisatie te kunnen realiseren.

 

Terug naar de pagina "Persoonlijke begeleidingstrajecten"

 

| omhoog |